• Ebédeljen a Gesztenyésben

    Hétköznap ebédeljen a Gesztenyésben!
    Keddtől péntekig 2+1 fogásos változatos napi ebédajánlattal várjuk.
    Leves+ Főétel 2200 Ft, extra napi desszert + 800 Ft.

    Heti menü
  • Gesztenyézz Otthon

    Könnyen elkészíthető!

    Bővebben

Hosszú volt az út az 1902-ben történt alapítás óta, s az akkor még Motchnek féle Nagyvendéglő kerthelyiségében recsegve szóló gramofon dallamok is megfakultak már, és a konflisokkal érkező úri kisasszonyokat kísérő gavallérok hosszú sora is a múlté, de egy valami még mindig a régi.

A gesztenyefás, hűs terasz, és az a családi vendéglátás, mely beleitta magát a száz éves téglákba, és körüllengi ennek a budai kis ligetnek minden zugát, azt minden betérő vendég érezheti.

Konyhafőnökünket is magával ragadta ennek a helynek a szelleme, és épp ezért, a tradíciókat hűen ápoló – de mégis újszerű – gasztronómiát alkotott. A mondanivaló közvetlen, egyenes és érthető. Egy olyan egyensúly megtalálására törekszik a hagyományos és a modern között, amelyben a vendég elvész a múlt alapanyagai és a jövő technológiája közt, kicsit időtlenné téve azt az önkifejezést, melyet a gasztronómia jelent a számunkra.

Hegedűs János
étteremvezető

Szolgáltatások

Gesztenyézz

  • Étlap

  • Itallap

  • Ajánlatkérés

  • A csapat

  • Galéria

  • Geszteszt

WEBSHOP

Ajándékozzon Gesztenyés élményt szeretteinek és Önmagának. Megvásárolhatók a Gesztenyés saját készítésű termékei, ajándékutalványok és még sok minden más.

Szezonális Ételek

Szezonális 1

2 100 Ft

Szezonális 2

3 200 Ft

Szezonális 3

2 600 Ft

Szezonális 4

1 300 Ft

Szezonális 5

2 000 Ft

Aki borszakértőre itta magát, s mi ezért nagyon tiszteljük.

Művészi vénával megáldott sármőr, dekoratőr, ex chef és mindenkori karbantartó :-)

Carlos Daniel Armando Montelongo az egzotikus férfi ideál.

Igazi Rock & Roll chef. Bohém és kreatív. Bátran nyúl az alapanyagokhoz és meglepő ízvilágokat alkot egyetlen kézmozdulattal. Nem akluszik meg és igyekszik a legjobb alapanyagokat felkutatni ételeihez. 
Az élet és a bor szeretetéből merít ihletet, hogy a hétköznapok ebédasztalánál is megjárjuk a gasztronómiai költészet mély bugyrait.

Szemtelenül fiatal, meglepően merész és beszélget a bálnákkal.

Zoli jóképűségét már csak konyhaművészete és szemtelensége múlja felül.

Imre, kinek hangjától táncra kelnek a lábasok.

Goncsarov Dániel

( Étteremvezető helyettes )

Hegedűs János

( Étteremvezető )

Jakubják Tibor

( Vezető felszolgáló )

Majoros Zsolt

( Chef )

Szuhánszky Dávid

( Cukrász )

Besenyi Zoltán

( Sous Chef )

Kiss Imre

( Sous Chef )

own made

Gesztenyés at home

Mi most konyhafőnököt faragunk belőled! Lásd vendégül barátaidat saját otthonodban a Gesztenyés ételeiből.

Azonnal elvihető ételek az étlapról, pontos instrukciókat tartalmazó elkészítési segédlettel. 90 %-ban kész ételek, már csak a final touch hiányzik, melyet Te hajthatsz végre. Rendeld meg, vidd haza és fürödj a dicsfényben!